Czcionka:

A+A-

Kontrast:

Coś nowego się buduje. Coś pięknego

Pomóż zbudować Centrum Edukacji BRAMA

siedzibę dla Katolickich Szkół Niepublicznych
i miejsce spotkań dla pokoleń

Centrum Edukacji BRAMA w Pruszczu Gdańskim – czym będzie…

To miejsce, które powstaje z połączenia pasji i talentów wielu Ludzi Dobrej Woli. Chcemy, żeby w tym miejscu dzieci, młodzież i dorośli, w tym seniorzy mogli korzystać z różnego rodzaju zajęć edukacyjnych, sportowych oraz realizować swoje zainteresowania i hobby.

Centrum Edukacji BRAMA będzie na co dzień siedzibą Zespołu Katolickich Szkół Niepublicznych im. św. Jana Pawła II w Pruszczu Gdańskim.

Będzie żywym pomnikiem naszego Wielkiego Polaka – św. Jana Pawła II, który całym sercem kochał młodzież. Będzie to także miejsce, w którym dostępna będzie oferta różnorodnych działań rozwoju osobistego dla każdego. Miejsce to ma integrować rodziny i łączyć pokolenia. Stawiamy na wiedzę, wartości katolickie oraz wsparcie w wychowaniu dzieci i młodzieży.

Dowiedz się więcej, wesprzyj to dzieło -> www.otwieramybrame.pl

Data dodania: 2023-01-01 21:49:43
Data edycji: 2023-01-01 21:55:30